Ruuvikeskus / Mafisa Oy:n toimitus- ja myyntiehdot:

Voimassa 11.5.2017 alkaen.

Yleiset myyntiehdot:

Toimintamme keskittyy tiliasiakkaille tapahtuvaan tukkukauppaan. Toimitus- ja myyntiehtomme koskevat verkkokauppa, sähköposti ja puhelintilauksia sekä noutoasiakkaita.

Tuotteita myy Ruuvikeskus/Mafisa Oy. Y-tunnus 0858510-3. Sähköinen tilausjärjestelmämme/verkkokauppamme on tarkoitettu tiliasiakkaille. Tuotteiden hinnat on ilmoitettu sivuilla verollisina sekä verottomina. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

1. Asiointi verkkokaupassa

Tilataksesi tuotteita verkkokaupastamme yrityksenne tulee olla rekisteröitynyt verkkokauppaamme. Rekisteröityneet asiakkaat voivat kirjautua verkkokauppaan omilla tunnuksillaan ja tilata tuotteita. Kirjautumalla verkkoasiakkaaksi saat huomattavia etuja.

Yksityisasiakkailla on mahdollisuus tilata tuotteita puhelinmyynnistä tai sähköpostilla.

2. Hinnat ja tiedot tuotteista

Veloitamme tuotteet tilaushetkellä voimassa olevan hinnastomme mukaisesti. Tuotteidemme hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tuotetiedoissa erikseen ilmoitettuna aikana (esimerkiksi tarjoustuotteet).

Tuotteiden hinnat eivät sisällä toimitusmaksuja.

Palvelussa saattaa olla linkkejä valmistajan tai tuottajan verkkosivuille. Emme vastaa näiden sivustojen tai niiden sisältämien tietojen oikeellisuudesta.

Pidätämme oikeuden kaupan perumiseen verkkokaupassamme selvien hintavirheiden kohdalla. Selvällä hintavirheellä tarkoitetaan tuotteen mahdollista hinnoitteluvirhettä verkkokaupassa siten, että tuotteen hinta poikkeaa merkittävästi ja selvästi tuotteen oikeasta hinnasta (esim. 100,00 euron hintaisen tuotteen hinnaksi on ilmoitettu 10,00 euroa).

3. Toimitusaika

Toimitamme tuotteita koko Suomen alueelle.

Tuotteidemme toimitusaika on arviolta 1-2 arkipäivää suoraan varastostamme löytyvien tuotteiden kohdalla. Jos tuote on tilapäisesti päässyt loppumaan varastostamme tavoitteenamme on olla asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse ja ilmoittaa tuotteen uusi toimitusaika.

Erikoistuotteiden kohdalla toimitusaika ilmoitetaan aina tapauskohtaisesti asiakkaalle.

4. Toimitustavat ja toimituskulut

Toimitamme tilaukset pääsääntöisesti PostNord pakettina. Jos asiakkaan tilaama tuote tai laajempi tilaus sisältää tuotteen, joka on liian painava, suuri, tai vaatii erikoiskäsittelyä, tilaus lähetetään aina lavarahdilla.

Toimituskulut paketeille ja lavarahdeille määräytyvät PostNordin voimassaolevan sopimushinnaston mukaisesti. Laskutamme toimituskulut samalla kun laskutamme verkkokaupastamme tehdyn tilauksen.

Toimitustavat:
•Nouto myymälästä
•PostNord

5. Maksutavat ja käsittelykulut

Tili/laskutus: Verkkokauppamme on tarkoitettu tiliasiakkaille. Laskutamme verkkokaupastamme tehdyt tilaukset laskulla. Tilinavaus tapahtuu samalla kun asiakas rekisteröityy verkkokauppaan.

Yksityisasiakkaiden tekemät puhelin-/sähköpostitilaukset laskutamme joko ennakkomaksulla tai laskulla.

Laskuihimme lisätään käsittelykuluja 5.00€ alv.0%.

Alle 50.00€ tilauksiin lisäämme laskutuslisän 10.00€ (hinnat alv.0%).

Pidätämme oikeuden olla myöntämättä alennuksia verkkokaupastamme tehdyistä alle 50.00€ (alv.0%) ostoista.

6. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Ostaja ei ole oikeutettu palauttamaan tavaraa, ellei siitä ole myyjän kanssa erikseen sovittu. Myyjä on oikeutettu vähentämään hyvityslaskun määrästä käsittelykuluja tuotteesta riippuen 15-30% tapauskohtaisesti, kuitenkin vähintään 10€/lähetys. Palautuksen yhteydessä on aina ilmoitettava laskun tai lähetteen numero sekä päivämäärä, lisäksi on noudatettava Ruuvikeskus/Mafisa Oy:n palautusohjeita.

Erityisesti ostajaa varten tilattuja tai hankittuja virheettömiä tuotteita ei voi myyjälle palauttaa.

Palautettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön. Mikäli tuote ei ole myyntikuntoinen tai siinä näkyy merkkejä käytöstä, asentamisesta tai vahingoista (meistä johtumattomista syistä), pidätämme oikeuden olla hyväksymättä palautusta tai oikeuden asianmukaiseen korvaukseen. Hyväksymme palautuksena ainoastaan täydet pakkaukset jotka ovat avaamattomia ja alkuperäisessä myyntikunnossa.

Emme hyvitä palvelusta perittyä pientoimituslisää, tai toimituskuluja ja rahtia.

Huomautus ja palautusaika on 7 vuorokautta, jonka jälkeen toimittaja ei ole velvollinen hyväksymään palautusta.

7. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta.

8. Kierretankojen myyntiehdot

Kierretankojen hinnat on ilmoitettu verkkokaupassa aina euroa per 1 metri (alv.0% ja alv.24%.). Kierretankojen ostaminen verkkokaupasta tapahtuu verkkokaupassa annetun tilausohjeen mukaisesti. Jos kierretankoja ei ole tilattu tilausohjeen mukaisesti, verkkokauppamme ei vastaa tilauksen oikeellisuudesta.

9. Vastuu

Vastuumme kuluttaja-asiakkaidemme osalta määräytyy kuluttajansuojalain säännösten mukaan.

Vastuumme yritysasiakkaitamme kohtaan rajoittuu virheellisten, viivästyneiden tai puuttuneiden tuotteiden hinnan palauttamiseen. Emme vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista.

10. Ylivoimainen este

Ruuvikeskuksen verkkokauppa ei vastaa siitä, mikäli tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy verkkokaupan kohtuullisten vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevan sen toimintaa haittaavan tai estävän seikan vuoksi.

11. Materiaalioikeudet

Verkkokaupassa esitettyjä tietoja, ja erityisesti koko tietokantaa, ei saa kopioida.

12. Sovellettava laki ja riitojen ratkaisu

Näihin sopimusehtoihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan ensisijaisesti Helsingin käräjäoikeudessa.

Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Lue rekisteri- ja tietosuojaseloste